keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Hymy huulilla infossa

Koulun odotustila täyttyy vähitellen ihmisistä, kun kaikki jonottavat infopisteille hakemaan nimilappujaan ja kirjautumaan sisään Malli-YK -tapahtumaan. Infopisteitä pitää yllä hallintohenkilöstö, joka on tapahtuman toimivuuden kannalta oleellisin ryhmä koko tapahtumassa.


Ninni Sormunen ja Anna-Maija Karjalainen Kallaveden lukiosta kuuluvat hallintohenkilöstöön ja lähtivät mukaan tapahtumaan, koska se kuulosti mielenkiintoiselta. Tyttöjen mukaan kurssin aikana on myös viisastuttu. Tehtäviä heillä on laidasta laitaan, muun muassa infopisteen ylläpito, viestien välittäminen ja ääntenlasku yleiskokouksen aikana sekä yleinen neuvonta.


- Hommaa on paljon, mutta hymy huulilla mennään koko päivä, tytöt sanovat.



Yleiskokouksen puheenjohtaja Iiris Laitinen kirjoittaa puhtaaksi tervetuliaispuhettaan pöydän ääressä. Hänestä tilaisuus on ainutlaatuinen, koska tällaisia tapahtumia järjestetään niin harvoin. Laitinen oli alun perin delegaatti mutta päätyi lopulta yleiskokouksen puheenjohtajaksi.


- Työtaakka on helpompi kuin delegaateilla, koska puheenjohtaja ei tarvitse niin paljon taustatietoa, vaan huomio keskittyy enemmän toimintatapoihin, hän sanoo.


Hänen tehtäviinsä kuuluvat yleiskokouksen puheenjohtaminen, muiden puheenjohtajien avustaminen ja ongelmatilanteiden selvittely. Laitista kiinnostaa eteenkin uusien ihmisten kohtaaminen.

- Toivottavasti tapahtumasta tulee antoisa kaikille, hän jatkaa.


Hanna Väisänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti